Vanzemaljske ispovijesti
Alien sa slike
Uvod u blog

... nije svatko spreman čitati ono što ovdje piše...
... poslužite se na vlastitu odgovornost i...
... pokušajte otvoriti svoje misli...

Blog
četvrtak, ožujak 11, 2010

Upute za pušenje kurca, kako pušiti kurac, kitu ili karu, kako mu popušiti, dobro pušenje, samo su neki od, vjerujem, mnogih manje ili više maštovitih upita koje razno raznim internetskim tražilicama postavljaju konzumenti svima nam voljene alatke. Stoga, kako ju svi volimo, što iz jedne, što iz druge perspektive, prirodno je da se potrudimo saznati sve kako bismo je što bolje tretirali. A koji je pristupačniji, svestraniji i više privatan izvor znanja od Interneta?

Kako zamišljam da onima koji vole i prakticiraju pušenje kurca iz obje perspektive, dakle, kao netko kome se puši (u daljnjem tekstu: primatelj) i netko tko puši (u daljnjem tekstu: davatelj), ne trebaju posebne upute, ovaj tekst namjenjujem prvenstveno pripadnicama ženskog spola koje su nove, nesigurne ili potpuno izgubljene u tom području. Naravno, svatko drugi tko pronađe neke koristi od čitanja ovog teksta, što informativne, što zabavne, je dobrodošao.

Oralna komunikacija

U ovom slučaju, mislim na dvosmjernu oralnu komunikaciju ili ti - razgovor.
Cure, dame, kuje, princeze, svinjice, djevojčice ili kako se već želite da vas nazivaju vaši seksualni izabranici u trenutcima dok vam usta pune svojim mesnatim ljubimcem, zajebite vi sve ovo što ovdje pišem ako vam uspije ostvariti ono što stoji u naslovu ovog odjeljka, ono što je, po meni, najvažnije u svakom odnosu, pa tako i onom seksualnom, a to je - komunikacija.

Ako imate partnera koji vam dovoljno vjeruje i dovoljno je opušten s vama, za što ste, nadam se, velikim dijelom i same zaslužne, ukoliko ga još dodatno potaknete, da vam kaže što voli i kako voli te mu dopustite da vam pokaže točno kako, pojasni zašto što raditi ili ne raditi, onda se samo prepustite, uključite malo mašte, slobodno ga tu i tamo ne poslušajte (ali nježno) te unesite svoju volju, ljubav, strast ili koji god osjećaj gajite prema njemu i svojim gestama ih usput iskažite - bit će to i više nego dovoljno.

No, malo uputa sa strane ne može škoditi, pogotovo ako nemate toliko sreće kao gore spomenute davateljice te vaš primatelj nije toliko opušten, rječit, ili je tek povučen te vam, nedužno, uskrati oralnu komunikaciju. U tom slučaju, čitajte dalje.

Gore-dolje, lijevo-desno

Napravili ste savršenu predigru, svi drugi prije njega bili su na koljenima nakon što ste ih izludili, možda i ne dodirnuvši ih tamo dolje. Kad ste im skinuli i posljednju, ali ne najmanje važnu krpicu, njihov je kurac strčao visoko, a tijela su im treperila od iščekivanja...

... no ne i ovom ledenom frajeru. On ih je vidio i previše takvih kao što ste vi (i svaka je bila posebna), ili je samo malo - nervozan. Bez obzira na razlog, njegov kurac je po svuda: stoji koso, dolje, lijevo ili desno, samo ne - gore. Sve je to OK. Nekima (nekada) samo treba i malo fizičkog poticaja. I što sad?

Psihički efekt
Bez obzira koliko primatelj nervozan ili 'sjeban u glavu' tog trenutka bio iz ovog ili onog razloga, pravi fizički pristup trebao bi mu svaku drugu (suvišnu) misao u svega nekoliko sekundi izbiti iz glave i u njoj ostaviti samo jedno - misao na svoj kurac u vašim prekrasnim, vlažnim ustima.

Fizički efekt
Stvar je vrlo jednostavna: kurac, da bi se digao, mora se napuniti krvlju. Krv je tekućina. Tekućina se da pumpati. Ili usisati. Ustima sišemo. Radimo to od samog rođenja. Za one koje su eventualno zaboravile kako se to radi, dat ću kratak podsjetnik. Uz par specifičnosti vezanih za sisanje kurca.


Sisanje

Uzmite crvića u usta (ne, tuko iz zadnjeg reda, govorim o kurcu, vrati se natrag). Kul je ako ga uzmete samo ustima, jednostavno usišete u sebe. Ako vam to ne uspije, pomozite si rukom. Onim obrezanima glavić je već vani. Onim neobrezanima možda je, možda nije. Ako nije, slobodno ostavite kožicu preko glavića i ne trudite se skinuti ju. To daje poseban gušt. Spast će ona već, prije ili kasnije.

Pobrinite se da su vam usta dovoljno vlažna i da glavić ne grebete zubima. Ako su vam usta suha, igrajte se tim kurcem malo u svojim ustima, prebacujte ga jezikom, ližite - slina će doći sama od sebe. Za neke, već će i to biti dovoljno uzbuđujuće i dobit ćete reakciju koja vam je potrebna za nastavak i, poželjno, dovršetak posla, dakle - erekciju.

Kad su usta dovoljno vlažna, zubi dovoljno daleko od glavića, a prednji prekriveni vlastitim usnicama da ne grebu, možete početi sa sisanjem na slijedeći način:

Napravite vakuum u ustima tj. usisavajte kurac, a vlažne usnice olabavite tako da koža kurca samo klizi preko njih i ne suče se. Kada ste usisali kurac u usta, vrijeme je da ga i posišete. Zadržite lagani podtlak u ustima, ali usnice priljubite čvrsto uz kurac i odmičite glavu dok niste prešli preko početka glavića.

Početak glavića se računa s njegove strane, a ne s vaše. Onaj 'početak' s vaše strane zovem vrhom glavića. Podražaj glavića je vrlo važan - glavić je pandan vašem klitorisu.

Sada je kurac gotovo cijeli vani (pazite da vam ne ispadne iz usta) pa ponovite postupak - usisavajte uz olabavljene usnice, pa ga izvlačite van odmicanjem glave uz čvrsto priljubljene usnice. Primijetite da, dok usisavate kurac, vaša glava se primiče kao rezultat usisavanja.

Vrlo je važno da usnice čvrsto priljubite jer tako postižete dvostruki učinak: krv se praktički pumpa u kurac, a i primatelj ima bolji osjećaj. Ako pritišćete samo snagom usana, ne morate se bojati da će stisak biti prejak. Neke si žene čak pomažu i zubima preko kojih stave usne i tako puše. Ako su usne vlažne, skoro sve je ugodno ili podnošljivo, pogotovo kad je kurac spušten ili tek u začetku erekcije. Ako slučajno pretjerate, on će vam dati do znanja, bez brige.

Ponavljanje je majka mudrosti

Ponavljajte postupak 'nutra-van', kako bismo rekli i, nakon nekoliko trenutaka, trebali biste dobiti ono po što ste krenuli - erekciju. Čestitam!

To je to, dame moje drage. Poželjno je da pokažete da vam se sviđa to što radite. Upotrijebite maštu: najbolje da se prema kurcu, bar u početku, ponašate kao prema lizalici: ližete je, sišete, pravite 'pop' zvuk, oblizujete se, idete: 'mmmm'...

Sad kada je kurac već blago ili potpuno dignut, možete primijeniti pritisak usnama u oba smjera - i pri uvlačenju i pri izvlačenju iz usta. Kožica neobrezanih koja se eventualno nije spustila sada će se spustiti i otkriti glavić.
aliensaslike @ 01:01 |Komentiraj | Komentari: 37 | Prikaži komentare
 
Index.hr
Nema zapisa.